Om oss

Nova Solar AB grundades 2018 med grön teknik, solenergi, batterilager och elbilsladdning som enda fokus. 

Vitt hus med solceller på taket.

Hundratals nöjda kunder

När det kommer till installation av solenergi är vi bland de absolut främsta i Västsverige vilket finns väl dokumenterat hos såväl besiktningsmän som hundratals nöjda kunder.

Grundaren och vår VD, Joel Degerman, hade redan innan han startade företaget flera års erfarenhet inom montage och arbetsledning i solenergibranschen och gick in med målet att hålla högsta möjliga kvalitet och service till sina kunder. Vill man arbeta långsiktigt inom hantverk anser vi helt enkelt att det är den vägen att gå.

Nova Solar AB är idag en helhetsleverantör av nyckelfärdiga solcellsanläggningar, hybridväxelriktare, smart energi-styrning, laddning till elfordon och batterilager och är genuint fascinerade utav hållbarhet och klimatfrågor. För oss är det en ynnest att få arbeta med att förbättra och förenkla omställningen till ett hållbarare samhälle. För framtiden.

Grön energi

Grön energi kommer vara avgörande för alla typer av fastigheter, men det finns även till exempel möjlighet att montera direkt på mark och andra kreativa lösningar. Oavsett typ av byggnad finns det potential att effektivisera sin energiförbrukning. Bostäder behöver utrustas med batterilager och fokus ligger på att hitta kostnadseffektiva lösningar, därför är solenergi ett självklart val! Vi riktar oss i första hand till privatpersoner, lantbruk och företag som vill satsa på grön teknik.

Solceller villa

Teamet

joel

Joel Degerman
VD

0300 20 100

Bild på medarbetare Victor Jacobsson

Victor Jacobsson Montageledare

0300 20 100

sofiaklar

Sofia Dyvik
Koordinator

0300 20 100

martin3

Martin Högberg
Försäljning

0702 14 22 46

Investera i solelproduktionsanläggning

Sverige har väldigt bra förutsättningar för solpaneler då vi har ungefär lika många soltimmar som många andra länder. Det kallare klimatet gör att panelerna utvinner mer energi än i varmare delar av europa och världen. Dessutom finns det ett grönt teknikstöd som subvention och stöd till privatpersoner som väljer att investera och en skattesubvention för de som får kilowattimmar över att sälja till elnätet. Landet är därför i en expansiv fas där många väljer att investera i en solelproduktionsanläggning med tillhörande produkter.

Vi hjälper dig i varje steg av processen

Vi är registrerade hos elsäkerhetsverket, medlemmar i branchorganisationen Svensk Solenergi och har egenanställda, utbildade och certifierade montörer och elektriker och kan hjälpa dig i varje steg av processen mot att bli grön energiproducent samt alla kringliggande produkter som till exempel batteri och elfordonsinfrastruktur.

Ta kontakt med oss idag på 0300 – 20 100 eller info@nova-solar.se

Ta kontakt med oss idag

Oavsett om du vill ha en hel solcellsanläggning, batterilagring, smartmeter, hybridväxelriktare eller möjlighet att ladda ditt elfordon är vi kunniga och hjälper dig gärna med en skräddarsydd lösning.