För dig som har Villa

Statligt stöd, husvärdeökning och skattesubvention på såld el gör solenergi till en självklar investering för varje husägare.

Villa solenergi installation solceller

Maximera fördelarna med dina solpaneler hemma

Som villaägare finns det bara goda grunder att investera i en solenergianläggning. Fastigheten ökar i värde, Det finns statligt stöd både vid investering och på såld energi, och givetvis är självförsörjning, och miljöaspekten det som kanske lockar allra flest att kontakta oss. 

Röda citattecken

Nova Solar AB har många års erfarenhet, egenanställda certifierade solcellsmontörer, är medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi, registrerat elföretag hos elsäkerhetsverket och kårade till länets företagare inom solenergibranschen i Halland 2023. 

Vårt fokus har sedan första dagen legat på högsta möjliga kvalitet, elsäkerhet och service. 

 

- Victor Jacobsson, Montageledare

Nova Solar AB

Röda citattecken
Villa med solceller

Grön teknik

Hos oss får du såklart ditt gröna teknikstöd direkt på offerten. Vi har lång erfarenhet av att hantera  pappersarbetet för våra kunder som köper en nyckelfärdig anläggning av oss.

Ta kontakt med oss idag

Oavsett om du vill ha en hel solcellsanläggning, batterilager, smartmeter, hybridväxelriktare eller möjlighet att ladda ditt elfordon är vi kunniga och hjälper dig gärna med en skräddarsydd lösning.